Considerations To Know About gömme rezervuar servisi

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet end valfi de almanız gerekir.

Tekdez Kurumsal firmamızı arayarak, gömme rezervuar montajı nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi isteyebilir veya talep ettiğiniz marka ve modelde gömme rezervuar asma klozet montaj randevusu oluşturabilirsiniz.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the very best YouTube encounter and our hottest functions. Find out more

VitrA İnovasyon Merkezi tarafından zorlu dayanıklılık testlerine tabi tutulan ve her birini büyük başarıyla tamamlayarak tescillenen VitrA gömme rezervuar modelleri uzun yıllar boyunca ilk günkü zindeliğinde hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Duvar içinde gizlenen gövdesinin yanı sıra dışarıya yansıyan bölüm olan gömme rezervuar mükemmel görsel ve işlevsel tasarıma sahip kumanda paneli bulunduğu ortama değer katar. Alan kazandıran ve kullanıldığı mekâna genişlik hissi katan gömme rezervuar modelleri modern-day çizgilere gömme rezervuar servisi sahip olan tasarımı ile ortamın ambiyansına pozitif etki yapar.

Gömme rezervuar, klozet kasesinin arkasında veya duvarın gömme rezervuar içinde yer alan ve klozet kasesini temizlemek için kullanılan suyun depolandığı kısımdır.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet gömme rezervuar ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Trendyol’daki son six ay performansıyla yüksek müşteri gömme rezervuar memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şart.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha modern day bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page